Leren verdragen wat onverdraaglijk lijkt

Online rouw verwerken op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. 

Jouw tempo, jouw tijd, jouw herinneringen staan centraal

"Ik voel me er wel goed bij met de ‘opdrachten’, het is goed om er mee bezig te zijn. De gedachten zijn altijd in mijn hoofd maar echt concreet alles opschrijven is mij nog nooit gelukt. Dat kan nu."
Corine (zoon overleden)
----

"Vrijheid ... hoe lief bedoeld ook, soms is het gewoon fijn geen reactie te krijgen als je iets vertelt 😉 (schrijft)."
Antoinette (broer overleden)
----

"Dankjewel hiervoor en voor je mooie programma. Het helpt me enorm in mijn grote verdriet."
Willemijn (moeder half jaar geleden overleden).
----

"Rouwen doe je op je eigen manier maar het is wel fijn als je ondersteund wordt in dat proces. Lutografie helpt mij daarbij.
Rachel (man twee jaar geleden overleden).
----

"De tijd is altijd weinig een ik ben ook met mijn werk bezig. MAAR. Ik vind het heel erg leuk, heb gisteren avond je meditatie gehoord en vind je stem uitstekend rustig en gevoelig. Super. Door de opdrachten kan ik niet om het verlies heen."
Judith (man overleden 2 jaar geleden).
----

Er komt nu meer ruimte in mijn ‘hart’ om J daar een plek in te geven en dat voelt goed.. Ik ben er nog lang niet het is allemaal nog heel kwetsbaar maar toch voel en ervaar ik deze verandering. Toen J nog naar net 2 maanden overleden was ben ik begonnen aan Lutografie. Bijna in een koortsachtig verlangen om weer greep te krijgen op mijn leven en op wat er gebeurd was. Het was  fijn om de opdrachten uit te voeren en te lezen. Zo begon ik het onbekende rouwland beter te begrijpen. Ik besloot vanaf het begin geen contact op face book te hebben. Ik voelde mij te verdrietig en te ontregeld om dat met onbekenden te delen.
Trijnie (man overleden zes maanden geleden). 
----

"Mijn liefde en dankbaarheid voor wie hij was, maar ook mijn pijn en verdriet verwerken op papier / in een boek. Opdat zijn naam geschreven staat en hij nooit vergeten wordt."
Corine (zoon overleden).
----

Met kleine stapjes uit het diepe dal van rouw klimmen, op weg naar een nieuw begin.

Menu